Sähköiset lisenssit

Sähköinen moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehtojen käyttöoikeuslisenssi

Moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehtoja uudistettiin 2021, jotta ne vastaisivat paremmin todettuja tarpeita ja tämän päivän toimintaympäristöä. Ehtoja on valmistellut Autoalan Keskusliitto (AKL) yhdessä Autotuojat ja –teollisuus ry:n, kuluttaja-asiamiehen ja kuluttajariitalautakunnan kanssa.

Ehdot on päivätty 1.6.2021 ja niitä kustantaa ja julkaisee AKL-Palvelu Oy. Ehdot perustuvat voimassa olevaan lainsäädäntöön ja ne auttavat korjaamoa palvelemaan ja ohjaamaan asiakasta oikein. Ehdot ovat saatavilla painettuina esitteenä ja julisteena ja sähköisenä lisenssinä.

Moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehtojen sähköinen käyttöoikeuslisenssi on saatavilla verkkokaupassamme. Käyttöoikeus on yrityskohtainen ja saat tilausvahvistuksen liitteenä kuluvan vuoden loppuun asti voimassa olevat moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehdot pdf-muodossa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Käyttöoikeuslisenssi on verkkokaupassamme kahtena tuotteena:

Yrityksille, joiden liikevaihto oli edellisenä tilikautena alle 4 miljoonaa euroa – osta tästä

Yrityksille, joiden liikevaihto oli edellisenä tilikautena yli 4 miljoonaa euroa – osta tästä

Tilaamalla käyttöoikeuslisenssin sitoudut jatkuvaan tilaukseen, jonka vuoksi suosittelemme tutustumaan tarkasti tuotteen käyttöoikeusehtoihin. Huomaathan, että voit ostaa lisenssin vain edustamallesi yritykselle. Oppilaitoksille ehtoja tarjotaan erikoishintaan, ota yhteyttä.

Lisätietoja tilauksesta ja ehdoista saat osoitteesta lomakkeet@akl.fi!

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste