EtusivuPalvelutKoulutukset ja tapahtumat11.10.2022 Palvelumuotoilun perustyökalut autoalalle

11.10.2022 Palvelumuotoilun perustyökalut autoalalle

Kun haluat menestyä liiketoiminnassasi, sinulla ei ole varaa ohittaa palvelumuotoilua.

Palvelumuotoilulla tarkoitetaan kokonaisvaltaista suunnittelua, jonka tavoitteena on luoda helppokäyttöisiä ja relevantteja palveluita, tuotteita, tiloja ja prosesseja. Palvelumuotoilu auttaa luomaan käyttäjäystävällisiä sekä liiketoimintaa edistäviä ratkaisuja, sujuvoittamaan strategisia prosesseja tai muutoksen johtamista.

Toiminnallisessa ja vuorovaikutteisessa koulutuksessa perehdytään palvelumuotoilun perusteisiin autoalan näkökulmasta. Erittäin hyvä ja kattava katsaus palvelumuotoiluun. Koulutuspäivän aikana käydään läpi palvelumuotoiluprosessin vaiheet, menetelmiä, yleisimpiä templateja ja perustyökaluja.

Koulutuksen hyödyt
Koulutuksen jälkeen tiedät periaatteet siitä, mitä palvelumuotoilulla ja palvelumuotoiluprosessilla tarkoitetaan sekä ymmärrät palvelumuotoiluprosessin vaiheet. Lisäksi osaat hyödyntää palvelumuotoilun perustyökaluja yrityksenne palveluiden kehittämisessä ja parantamisessa.

Kenelle
Koulutus sopii palvelumuotoilun työkaluista, itse palvelumuotoilusta ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille esim. autoalan esimiehet, kehityspäälliköt ja -johtajat, laatupäälliköt.

Aika ja paikka
Tiistai 11.10.2022 klo 9.00–16.00
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan kampus, Ratapihantie 13, Helsinki.

Koulutuspäivän hinta
Jäsenhinta 320,00 €, ei-jäsenet 450,00 €.
Hintoihin lisätään alv 24% automaattisesti verkkokaupan kassalla.

Ilmoittautuminen
Osta koulutus verkkokaupasta

Kouluttaja
lehtori, kauppatieteiden maisteri, AmO, Tuija Koskimäki, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tuijalla on vahva kokemus finanssialan liiketoiminnasta sekä asiakaskokemuksen ja -kuuntelun kehittämisestä. Lisäksi hänellä on kokemusta henkilöasiakasliiketoiminnasta, projekti- ja muutosjohtamisesta, uusien toimintamallien ja tuotteiden kehittämisestä, niiden toteuttamisesta, lanseerauksesta, markkinoinnista ja kouluttamisesta.

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste