EtusivuPalvelutKoulutukset15.11.2022 Sisäinen perehdyttäjä – hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys

15.11.2022 Sisäinen perehdyttäjä – hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys

Haluatko kehittää osaamistasi perehdyttäjänä ja valmentajana? Uuden työntekijän rekrytointi ja perehdytys on niin kallista, että se kannattaa tehdä kunnolla.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys mahdollistaa uuden työntekijän nopean kehittymisen ja suoriutumisen hyvin työssään, jolloin yritys pääsee tavoitteisiin. Onnistuminen edellyttää perehdyttäjältä oppimiseen, vuorovaikutukseen, motivointiin, sitoutumiseen sekä yritykseen ja työtehtävään liittyvää osaamista.

Koulutuspäivä on tarkoitettu autoalan esimiehille tai esimiehiksi pyrkiville sekä muille rekrytointi- ja perehdyttämisasemassa oleville. Koulutuspäivänä  käydään läpi perehdytysprosesseja, tuotetaan vuorovaikutusharjoituksia, suunnitellaan tilaisuuksia, perehdytään oppimisprosessiin sekä tarkastellaan motivaatioita ja asenteita. Ennen koulutuksen alkua on ennakkotehtävä.

Lähetämme koulutukseen osallistuville ennen koulutusta lyhyen kyselyn, jossa kartoitamme osallistujaprofiilia. Koulutukseen osallistujilla on myös mahdollisuus tuoda esille toiveita sekä kiinnostuksen kohteita. Kyselyn tuloksia hyödynnetään koulutuspäivän sisällön suunnittelussa.

Koulutuksen hyödyt
– tunnet toimivan kehitysprosessin ja menetelmät
– opit perehdytyksen periaatteet, prosessin ja käytännön menetelmiä
– kehityt perehdyttäjänä, valmentajan ja fasilitoijana
– saat neuvoja parempaan viestintään ja vaikuttamiseen

Aika ja paikka
Tiistai 15.11.2022 klo 9.00–16.00
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan kampus, Ratapihantie 13, Helsinki.

Koulutuspäivän hinta
Jäsenhinta 320,00 €, ei-jäsenet 450,00 €.
Hintoihin lisätään alv 24% automaattisesti verkkokaupan kassalla.

Ilmoittautuminen
Osta koulutus verkkokaupasta

Kouluttaja
lehtori, Restonomi YAMK, AmO, Hanna Rinne, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Hannan osaamisalueita ovat erityisesti organisaatioiden kehittäminen, henkilöstöjohtaminen, osaamisen ja oppimisen edistäminen sekä yritys- ja palvelukulttuurin kehittäminen. Hän on työskennellyt myös koulutuspäällikkönä kehittäen organisaatioiden perehdytys- ja koulutuskäytäntöjä. Hanna työskentelee Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa ravintolaliiketoiminnan lehtorina. Hän suunnittelee ja toteuttaa avoimia sekä yrityksille räätälöityjä koulutuksia.

 

Autoalan Keskusliitto © 2022 Tietosuojaseloste