EtusivuPalvelutKoulutukset22.3.2023 Sisäinen perehdyttäjä – hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys

22.3.2023 Sisäinen perehdyttäjä – hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys

Onnistuneella perehdytyksellä pohjustat uuden työntekijän tekemään hyvää työtulosta, tehostat toimintaa, säästät kustannuksia ja parannat työtyytyväisyyttä!

Hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys antaa uudelle työntekijälle onnistuneen startin uusiin työtehtäviin. Onnistuneen  perehdytyksen avulla työntekijä pääsee nopeammin ja tehokkaammin kiinni tuottavaan työhön. Perehdytys vaikuttaa työntekijän sitoutumiseen, tuottavuuteen ja viihtyvyyteen.

Perehdyttäjien työpanos on onnistuneen perehdytyksen kannalta keskeistä. Perehdyttäjältä edellytetään oppimiseen, vuorovaikutukseen, motivointiin, sitoutumiseen sekä yritykseen ja työtehtävään liittyvää osaamista.

Sisäinen perehdyttäjä – hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys -koulutus on tarkoitettu Autoalan uusille ja kokeneille johtajille sekä rekrytointi- ja perehdyttämistehtävistä vastaaville henkilöille.

Koulutuksessa käydään läpi perehdytysprosesseja, tehdään vuorovaikutusharjoituksia, suunnitellaan tilaisuuksia, perehdytään oppimisprosessiin sekä tarkastellaan motivaatioita ja asenteita. Ennen koulutuksen alkua on ennakkotehtävä.

Lähetämme koulutukseen osallistuville ennen koulutusta lyhyen kyselyn, jossa kartoitamme osallistujaprofiilia. Koulutukseen osallistujilla on myös mahdollisuus tuoda esille toiveita sekä kiinnostuksen kohteita. Kyselyn tuloksia hyödynnetään koulutuspäivän sisällön suunnittelussa.

Koulutuksen hyödyt
– opit perehdytysprosessin vaiheet
– tiedät mitä vaaditaan hyvältä perehdyttäjältä
– hallitset toimivan perehdytyksen periaatteet
– osaat käyttää apuna käytännön työkaluja
– kehityt viestijänä ja vaikuttajana

Aika ja paikka
Keskiviikko 22.3.2023 klo 9.00–16.00
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan kampus, Ratapihantie 13, Helsinki.

Koulutuspäivän hinta
Jäsenhinta 320,00 €, ei-jäsenet 450,00 €.
Hintoihin lisätään alv 24% automaattisesti verkkokaupan kassalla.

Ilmoittautuminen
Osta koulutus verkkokaupasta

Kouluttaja
lehtori, Restonomi YAMK, AmO, Hanna Rinne, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Hannan osaamisalueita ovat erityisesti organisaatioiden kehittäminen, henkilöstöjohtaminen, osaamisen ja oppimisen edistäminen sekä yritys- ja palvelukulttuurin kehittäminen. Hän on työskennellyt myös koulutuspäällikkönä kehittäen organisaatioiden perehdytys- ja koulutuskäytäntöjä. Hanna työskentelee Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa ravintolaliiketoiminnan lehtorina. Hän suunnittelee ja toteuttaa avoimia sekä yrityksille räätälöityjä koulutuksia.

 

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste