EtusivuPalvelutKoulutukset19.11.2020 Autokorjaamon kannattavuus paremmaksi Leanin avulla

19.11.2020 Autokorjaamon kannattavuus paremmaksi Leanin avulla

Koulutuksessa perehdytään Leanin perustekniikoihin, joilla voidaan parantaa asiakaskokemusta ja lisätä tehokkuutta. Opit konkreettisesti oivalluttavien harjoitusten kautta, kuinka leanin avulla kasvatetaan asiakasarvoa, parannetaan tuottavuutta ja mitkä tekijät vaikuttavat myönteisesti työntekijöiden työtyytyväisyyteen ja -hyvinvointiin. Opit karsimaan tuhrat, arvottomat työvaihteet pois.

Tavoitteena on, että ymmärrät mistä lean-ajattelussa on kysymys,  saat askelmerkit toiminnan kehittämiseen pienissä paloissa sekä tiedät miten voit saada aikaan enemmän tekemällä vähemmän.

Lean-simulointipelin avulla näet konkreettisesti miten eri työvaiheiden sujuvuus ja resursointi vaikuttavat läpimenoaikaan sekä millaisella tekemisellä ja valinnoilla korjaamotoiminnassa esiin nousseet muutostarpeet saadaan korjattua.

Kohderyhmä
Autokorjaamon tekniset esimiehet: huoltojohtajat ja -päälliköt, korjaamopäälliköt, työnjohtajat, tekniset päälliköt sekä jälkimarkkinointipäälliköt.   

TORSTAI 19.11.2020 klo 8.30–16.00

Johdatus LEAN-filosofiaan
Leanin taustaa

Simulaatiopeli
Simulaatiopelissä tuotetaan toimivia tuotteita jälleenmyyjille ja edelleen asiakkaille sekä oivalletaan Leanin nerokkuus tuottavuuden ja työhyvinvoinnin parantamisessa. Harjoituksessa tulevat esille Leanin arvot, periaatteet, keskeiset menetelmät ja Lean-johtaminen

Lean periaatteet ja toiminnan haittatekijät
Jatkuva virtaus ja laadun tekeminen
Kolme haittatekijää

Lean menetelmiä ja työkaluja
Prosessi ja prosessikävely
Arvovirtakuvaus (VSM)
5 S
Päivittäisjohtaminen ja visualisointi
Kanban
Systemaattinen ongelmanratkaisu

Aika ja paikka
19.11.2020 klo 8.30 – 16.00

Scandic Helsinki Aviacongress, Vantaa

Hinta
Jäsenhinta 295.00 €, ei-jäsenille 345.00 €.
Hintoihin lisätään alv 24% automaattisesti verkkokaupan kassalla.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu 4.11.2020 mennessä. Osta koulutus verkkokaupasta.

Kouluttajana
Heikki Pöri, CEO, Coach, Lean Culture Oy:n perustajalla ja valmentajalla Heikki Pörillä on yli 27 vuoden kokemus toiminnasta Toyotan parissa. Hän on saanut lean-oppinsa ja ja kokemuksensa  lukuisissa Toyotan koulutusohjelmissa ja käytännön operatiivisessa työssä.

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste