EtusivuPalvelutKoulutukset ja tapahtumat22.11.2022 Autoalan uuden esimiehen työkalupakki

22.11.2022 Autoalan uuden esimiehen työkalupakki

Johtamisen uudet haasteet ovat nyt esihenkilön edessä! Tuleva työelämä vaatii myös autoalan esihenkilöltä täysin uusia taitoja.

Autoalan esihenkilö toimii tiimin jäsenten onnistumisen mahdollistajana. Hänen tulee kyetä johtamaan niin, että hän vahvistaa työntekijöiden merkityksellisyyden tunnetta sekä yhteisöllisyyden kasvua. Tärkeää on myös, että esihenkilö osaa johtaa myös itseään jaksaakseen innostaa ja motivoida muita.

Tule mukaan muiden uusien esihenkilöiden ryhmään oppimaan ja keskustelemaan. Vertaistuki on olennainen osa esihenkilötyössä onnistumista.

Koulutuspäivä on tarkoitettu autoalan uusille esimiehille tai esimiehiksi pyrkiville.

Päivän ohjelmassa

  • Tulevaisuuden esihenkilötaidot: esihenkilön roolit ja johtamistehtävät sekä uusi toimintakenttä
  • Hyvä henkilöstökokemus: toimintaa ohjaavat peruspilarit, tiimien dynamiikka, mikä sytyttää ja mikä sammuttaa, kaikki pohjautuu luottamukseen
  • Tehokas suorituksen johtaminen: tavoitteet, palautteiden kannustava ja tavoitteisiin ohjaava vaikutus positiivinen haastaminen, kysy, kuuntele, kannusta
  • Esihenkilö itsensä ja tiimien johtajana: itsetuntemus ja itsensä johtaminen, miten ymmärrän ihmisiä ja erilaisuutta, sokeat pisteet tiimien haasteina, erilaisiin ihmisiin vaikuttaminen
  • Arjen haasteelliset tilanteet
  • Yleisimpien johtamistilanteiden ratkaiseminen oikeiden esimerkkien avulla

Aika ja paikka
Tiistai 22.11.2022 klo 9.00–16.00
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan kampus, Ratapihantie 13, Helsinki.

Koulutuspäivän hinta
Jäsenhinta 320,00 €, ei-jäsenet 450,00 €.
Hintoihin lisätään alv 24% automaattisesti verkkokaupan kassalla.

Ilmoittautuminen
Osta koulutus verkkokaupasta

Kouluttaja
Johdon konsultti, valmentaja, coach, Extended Disc sertifiointi, Worksplace BigFive -sertifikaatti, Life coach, Enneagrammi valmentaja, Certified Business Coach Master® PCC  tutkinto 2022, Anne Roine.

Roineella on monipuolinen vahva kokemus esimies- ja asiantuntijan tehtävistä eri toimialoilta. Hän on ollut mukana haastavissa muutostilanteissa, saanut kiitosta muutosjohtamisesta ja esimiestaidoista.

 

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste