EtusivuPalvelutKoulutukset5.12.2023 Tekoäly ja sen mahdollisuudet autoalalla

5.12.2023 Tekoäly ja sen mahdollisuudet autoalalla

Tekoäly on tällä hetkellä kaikkialla läsnä, ja tuskin kukaan voi välttyä siitä käytävältä keskustelulta. Mutta mitä se tarkoittaa käytännössä autoalan päivittäisessä työssä? Miten voimme hyödyntää tekoälytyökaluja tehokkaimmin ja miten sitä voimme integroida autoalan liiketoimintastrategiaan?

Tässä Antti Merilehdon kanssa järjestettävässä tunnin mittaisessa webinaarissa opit, mihin tekoälytyökalujen käytössä kannattaa kiinnittää huomiota ja mitä etuja ne voivat tuoda päivittäiseen työhön ja yritystoimintaan.

Käytännönläheinen tekoälykoulutus on suunnattu kaikille autoalan johtajille, joita kiinnostaa millaista tukea AI voi antaa organisaatiolle. Webinaarissa käsitellään myynnin ja markkinoinnin lisäksi mm. datan ja varaston hallintaa sekä henkilöstön johtamista, jotta voit hahmottaa miten organisaatiosi voi saada kaiken irti tekoälystä. Et tarvitse aiempaa tietoa tekoälystä. Riittää, että sinulla on halu kehittää yrityksesi toimintaa ja hyödyntää tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia.

Varaa tunti kalenteristasi ja tiedät mitä tekoälytyökaluilla pystyy tekemään

Aika ja paikka

Tiistai 5.12.2023 klo 9.00–10.00, webinaari

Osta koulutuksen verkkokaupasta.

Antti Merilehto

 

Antti Merilehto on Suomen johtava tekoälyn tulkki. Hän on tekoälyn parissa toimiva konsultti ja kouluttaja. Antilla on vahva tausta myynnistä ja autoalasta ja hän on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Aiemmin Merilehto on toiminut mm. toimitusjohtajana tekoälyn strategiakonsultoinnissa sekä analytiikkayhtiö Houston Analyticsin Chief Growth Officerina.

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste