EtusivuPalvelutKoulutukset8.3.2023 Tee tulosta digikanavissa autoalalla, etänä

8.3.2023 Tee tulosta digikanavissa autoalalla, etänä

Kuluttajat tekevät yhä mittavampia ostopäätöksiä, kuten auton hankinta, verkossa. Entistä suurempi osuus liiketoiminnasta on siirtynyt digitaalisiin kanaviin. Lähes kaikki ostopolut alkavatkin Google-hausta.

Uusien asiakasryhmien tavoittaminen ja palveleminen verkossa vaatii laaja-alaista digitaalisen ympäristön ymmärrystä. Digikanaviin liittyvä strateginen tavoitteiden asettelu, suunnittelu ja toimenpiteiden toteutus eivät välttämättä ole autoalan ydinosaamista. Yksi digitalisaation tuomista muutoksista on asiakaskokemuksen monikanavaisuus. Tämä heittää haasteen yrityksen johdolle, it-osastolle kuin asiakaspalvelulle, myynnille ja markkinoinnillekin. Onnistunut digitaalinen asiakaskokemus vaatii yrityksen kaikkien osa-alueiden saumatonta yhteispeliä.

Koulutuksen hyödyt
Koulutus tehostaa autoalan osaamista digitaalisesta toimintaympäristöstä ja lisää ymmärrystä digikanavien roolista osana asiakaskokemuksen kehittämistä. Sen tavoitteena on tarjota koko yritykselle käytännönläheistä osaamista digikanavien parempaan hyödyntämiseen. Parhaan hyödyn koulutuksesta saa, kun mukaan tulevat johdon, it:n, myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun edustajat keskustelemaan yhdessä omasta digikehityksestänne!

Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävä, joka valmistelee osallistujia koulutuspäivään.

Ohjelmassa
– Digitaalinen toimintaympäristö ja digivalmius
– Monikanavainen ostopolku autoalalla
– Verkkopalvelut, SEO ja digitaaliset myyntikanavat
– Some ja sisältömarkkinointi

Aika ja paikka
8.3.2023 klo 13-16, koulutus toteutetaan etänä Zoomin välityksellä

Koulutuspäivän hinta
Jäsenhinta 140,00 €, ei-jäsenet 260,00 €.
Hintoihin lisätään alv 24% automaattisesti verkkokaupan kassalla.

Ilmoittautuminen
Osta koulutus verkkokaupasta

Kouluttaja
 Johanna Mäkeläinen, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, on yli 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia omalla käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä edutech- ja pelialalla. Koulutukseltaan Johanna on MA Digital Media.

 

Autoalan Keskusliitto © 2022 Tietosuojaseloste