EtusivuPalvelutKoulutukset5.5.2021 ja 19.5.2021 Autoalan digiosaaminen kuntoon ETÄNÄ

5.5.2021 ja 19.5.2021 Autoalan digiosaaminen kuntoon ETÄNÄ

​Päivitä digiosaamisesi nykyhetkeen ja ota yrityksen digitaaliset kanavat paremmin haltuun!  ​ 

Koulutuksessa saat kattavan kokonaiskuvan digitaalisesta toimintaympäristöstä ja uusia työkaluja kanavien tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Koronakriisi on luonut autoalalle haasteen suorittaa ketterä digiloikka ja siirtää entistä suurempi osuus liiketoiminnasta digitaalisiin kanaviin. Uusien asiakasryhmien tavoittaminen ja palveleminen verkossa vaatii laaja-alaista digitaalisen ympäristön ymmärrystä.

Digikanaviin liittyvä strateginen tavoitteiden asettelu, suunnittelu ja toimenpiteiden toteutus tulee olla myös autoalan ydinosaamista. Koulutuksessa saat työkalut ja uusimmat tiedot digiloikkaa varten. Hyppää mukaan kehittämään yrityksenne digikehitystä!

Kenelle koulutus sopii?
Koulutus on tarkoitettu kaikille autoalalla työskenteleville henkilöille, joiden toimenkuva vaatii hyvää digikanavien tuntemusta. Voit olla johdosta tai it:stä vastaava henkilö, tai myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun edustaja. 

Ohjelmassa
  • Yrityksen digikypsyys
  • Verkkosivut ja laskeutumissivut
  • Hakukoneoptimointi
  • Sisältömarkkinointi
  • Sosiaalisen median kanavat
  • Digitaalinen asiakaspalvelu

Koulutus toteutetaan kahdella käytännönläheisellä workshopilla Zoom-verkkoalustalla. Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävä sekä kahden koulutuksen välillä tehdään tehtävä, joka valmistelee osallistujia toiseen koulutuspäivään.

Aika
1. osa: 5.5.2021 klo 13.00 – 16.00
2. osa: 19.5.2021 klo 13.00 – 16.00

Paikka
Verkkokoulutus

Jäsenhinta
260 € (+ alv), hinta ei-jäsenille 360 € (+ alv)

Osta koulutus verkkokaupasta

Asiantuntija
Digitaalisen median ja markkinoinnin ammattilainen, MA Digital Media, Johanna Mäkeläinen, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Johannalla on 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa startup-yrityksiä edutech- ja pelialalla. Johannalla on hyvää kokemusta ja osaamista myös etäkoulutuksista.

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste