EtusivuPalvelutKoulutukset25.5.2021 Autoalan talouden tunnusluvut, osa 2 ETÄNÄ

25.5.2021 Autoalan talouden tunnusluvut, osa 2 ETÄNÄ

Tulosbudjetti ja kassabudjetti – mitä ne ovat?

AKL-Akatemia on suunnitellut autoalalle koulutuskokonaisuuden, jossa käsittelemme autoalan talouden tunnuslukuja. Koulutuksen ensimmäisessä osassa perehdytään kannattavuuteen ja maksuvalmiuteen. Koulutuksen toisessa osassa käydään läpi budjetointia.

Kenelle
Koulutus on tarkoitettu kaikille henkilöille, jotka tarvitsevat tietoa talousasioista. Sopii hyvin esimiehille, asiantuntijoille, autoalan vähittäimsmyynnin sekä varaosa- ja huoltopalveluiden parissa työkenteleville.

Autoalan talouden tunnusluvut (osa 2) tiistai 25.5.2021 klo 9.00 – 12.00

Koulutuksen tavoitteena on, että rahan ja tuloksen ero on selvä eli tiedät miten tulosbudjetti ja kassabudjetti eroavat toisistaan. Opit laatimaan helpohkon budjetin. Opit käyttöpääomaan, kannattavuuteen ja maksuvalmiutueen liittyviä tarpeellisia tietoja.

  • Tuloslaskelman ja taseen tarkastelu tuloksen ja rahan sitoutumisen kannalta
  • Budjettien laadinta
  • Käyttöpääoman määrän vaikutus kannattavuuteen/maksuvalmiuteen.

Paikka
Verkkokoulutus

Hinta
Jäsenille 180 € (+ alv), ei-jäsenille 280 € (+ alv)
Osta koulutus verkkokaupasta

Kouluttaja
Kokenut taloushallinnon ja kirjanpidon ammattilainen Asta Manner (KTL), Opit ja Tilit Oy. Astalla on yli 30 vuoden kokemus kouluttamisesta ja käytännön töistä. Turun kauppakorkeakoulun lehtorina hän toimi lähes 20 vuotta. Asta on kouluttanut käytännön kirjanpitäjiä, eri alojen työntekijöitä ja keskijohtoa sekä ylintä johtoa.

 

 

 

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste