EtusivuPalvelutKoulutuksetLähiesimiestyön ammattitutkinto

Johtamisen koulutus autoalan esihenkilöille

Haluatko kehittää itseäsi esihenkilönä ja saada käytännön työkaluja, jotka auttavat sinua menestymään päivittäisessä johtamistyössä? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan arvostettuun lähiesimiestyön ammattitutkintoon.

Kainuun ammattiopisto KAO järjestää arvostetun esihenkilöille suunnatun ammattitutkinnon yhdessä Autoalan Keskusliiton ja Promira Groupin kanssa. Koulutus on suunniteltu kehittämään päivittäistä esihenkilötyötä ja menestymistä johtajana. Saat koulutuksessa henkilökohtaista palautetta johtamisen huippukouluttajilta ja mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa. Koulutus yhdistää teorian ja käytännön, joten voit soveltaa oppimaasi suoraan omassa työssäsi esihenkilönä. Koulutus käynnistyy syyskuussa 2024 ja se toteutetaan lähtökohtaisesti oppisopimuskoulutuksena, joka on osallistujalle maksutonta. Alta löydät tarkempia tietoja koulutuksesta ja keskeisistä käsiteltävistä teemoista. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta sisältäen keskimäärin 12 koulutuspäivää pk-seudulla.

Osallistu infoon

Järjestämme koulutuksen infotilaisuuden etänä tiistaina 18.6.2024 klo 10.00–10.30. Infotilaisuudessa käydään tarkemmin läpi koulutuksen sisältöä ja sen toteutustapaa. Ilmoittaudu mukaan infoon oheisesta linkistä viimeistään 13.6.2024: Ilmoittaudu tästä

Lähde mukaan ja varmista paikkasi arvostetussa johtamisen tutkintokoulutuksessa!


Lähiesimiestyön ammattitutkinto

YLEISTÄ

Kainuun ammattiopisto (APO-oppilaitos) järjestää autoalan esihenkilöille suunnatun lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutuksen, jonka on määrä käynnistyä syyskuussa 2024.

Johtaminen ja esihenkilötyö on ammatti, jota pitää harjoitella ja kehittää jatkuvasti. Kukaan ei synny johtajaksi, vaikka tällainen mielikuva nousee arjen keskusteluissa usein esille. Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii työkokemusta omaaville työnjohtajille, myynti-, vaihtoauto- ja varaosapäälliköille, tiiminvetäjille ja muille autoalan esihenkilötyötä tekeville.

HYÖDYT JA EDUT

– Suoritat arvostetun johtamisen ja esihenkilötyön ammattitutkinnon
– Kehität itseäsi suunnitelmallisesti esihenkilönä ja saat käytännön työkaluja päivittäiseen johtamiseen
– Pääset verkostoitumaan kollegoiden kanssa ja vaihtamaan kokemuksia
– Saat henkilökohtaista palautetta johtamisen huippukouluttajilta
– Todennat osaamisesi ja pätevyytesi tutkintoon omien työtehtäviesi kautta

ESIMERKKEJÄ KOULUTUSPÄIVIEN SISÄLLÖISTÄ

– Henkilöstötyytyväisyys > Asiakastyytyväisyys > Kannattavuus osana johtamista ja esihenkilötyötä
– Minä esihenkilönä ja johtajana – vahvuuteni johtajana
– Työhyvinvointi niin johtajan kuin tiimin näkökulmista
– Ihmisten johtaminen – asioiden johtaminen
– Esihenkilön ajankäyttö ja päivittäinen johtaminen
– Työlainsäädäntö ja työehtosopimukset: Esihenkilön työkalupakki
– Henkilökohtainen vuorovaikutus- ja viestintätyylini esihenkilönä
– Kehityskeskustelut ja palautteen antaminen
– Muutos- ja etäjohtaminen
– Toiminnan kannattavuus, henkilökohtaisten tavoitteiden asetanta sekä niiden seuranta

KOULUTUKSEN TOTEUTUS JA KESTO

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen lähiopetuspäiviä, etäopiskelua ja työssäoppimista. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta. Lähtökohtaisesti koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka on osallistujalle maksutonta. Koulutuspäiviä on keskimäärin 12 ja ne pidetään kuukauden välein 1-2 koulutuspäivän jaksoissa. Koulutukseen kuuluu työhön soveltamisen tehtäviä sekä erityisesti työssäoppimista. Lähiopetukset järjestetään lähtökohtaisesti Pk-seudulla. Etäkoulutuksia varten tarvitset verkkoyhteyden, tietokoneen ja kuulokemikrofonin / muun toimivan äänilaitteiston.

KYSY LISÄÄ JA HAE MUKAAN

Markku Suonpää, Kainuun ammattiopisto, p. 044 7970840 / markku.suonpaa@kao.fi

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste