EtusivuPalvelutKoulutukset12.4.2023 Palvelumuotoilun perustyökalut autoalalle

12.4.2023 Palvelumuotoilun perustyökalut autoalalle

Kun haluat menestyä liiketoiminnassasi ja kehittää asiakaskokemusta, tee se palvelumuotoilun keinoin.

Palvelumuotoilulla tarkoitetaan kokonaisvaltaista suunnittelua, jonka tavoitteena on luoda asiakasymmärrykseen pohjautuvia helppokäyttöisiä ja relevantteja palvelu-, tuote- ja tilaratkaisuja sekä toimintamalleja. Palvelumuotoilu auttaa luomaan käyttäjäystävällisiä sekä liiketoimintaa edistäviä ratkaisuja, sujuvoittamaan strategisia prosesseja tai muutoksen johtamista.

Palvelumuotoilulla voidaan vaikuttaa autoalalla tapahtuviin muutoksiin ja kehittää autoalan eri toimintoja ja palveluja käyttäjien näkökulmasta. Autoalan esihenkilö, kehityspäällikkö tai laatupäällikkö voi kehittää olemassa olevaa tai täysin uusia palveluja, toimintamalleja, sisäisiä pelisääntöjä tai asiakas- ja työntekijäkokemusta palvelumuotoilua hyödyntäen.

Toiminnallisessa ja vuorovaikutteisessa koulutuksessa perehdytään palvelumuotoilun perusteisiin. Koulutuksessa hyödynnetään palvelumuotoilun työkaluja autoalan näkökulmasta. Koulutuspäivässä käydään läpi palvelumuotoiluprosessin vaiheet, menetelmiä, yleisimpiä templateja ja perustyökaluja. Koulutus antaa sinulle hyvän ja kattavan katsauksen palvelumuotoilusta, hyödynnettävistä työkaluista ja menetelmistä.

Koulutuksen hyödyt
Koulutuksen jälkeen ymmärrät palvelumuotoilun ideologian ja palvelumuotoiluprosessin vaiheet. Lisäksi osaat hyödyntää palvelumuotoilun perustyökaluja yrityksenne asiakaskokemuksen ja palveluiden kehittämisessä ja parantamisessa.

Kenelle
Koulutus sopii palvelumuotoilusta, asiakaslähtöisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille esim. autoalan esimiehet, kehityspäälliköt ja -johtajat, laatupäälliköt

Aika ja paikka
Keskiviikko 12.4.2023 klo 9.00–16.00
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasilan kampus, Ratapihantie 13, Helsinki.

Koulutuspäivän hinta
Jäsenhinta 320,00 €, ei-jäsenet 450,00 €.
Hintoihin lisätään alv. 24 % automaattisesti verkkokaupan kassalla.

Ilmoittautuminen
Osta koulutus verkkokaupasta

Kouluttaja
lehtori, kauppatieteiden maisteri, AmO, Tuija Koskimäki, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tuijalla on vahva kokemus palvelumuotoilusta, finanssialan liiketoiminnasta sekä asiakaskokemuksen ja -kuuntelun kehittämisestä. Lisäksi hänellä on kokemusta henkilöasiakasliiketoiminnasta, projekti- ja muutosjohtamisesta, uusien toimintamallien ja tuotteiden kehittämisestä, niiden toteuttamisesta, lanseerauksesta, markkinoinnista ja kouluttamisesta.

Autoalan Keskusliitto © 2022 Tietosuojaseloste