EtusivuPalvelutSertifiointipalvelut

AKL-Sertifiointi on erinomainen sertifiointikumppani autoalan toimijoille

AKL-Sertifiointi Oy on autoalalle pätevöitynyt johtamisjärjestelmien sertifiointilaitos, joka tuntee yksityiskohtaisesti autoalan toimijoiden prosessit ja asiakasyritysten tarpeet.

Tarjoamme kansainvälisesti tunnustettujen ISO 9001– ja ISO 14001 – laatu- ja ympäristöstandardien sertifiointipalveluja.

Pätevyysalueemme kattaa auto- ja konekaupan vähittäis- ja tukkumyynnin, autojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vuokraus ja leasing, korjauksen ja huollon toiminnot, katsastustoimialan sekä kuljetus- ja logistiikkapalvelut.

Tavaraliikenteen laatu- ja ympäristöjärjestelmät yhteisen sateenvarjon alle – SKAL ja AKL-Sertifiointi yhteistyöhön

Tavoitteenamme on asiakasyritysten toiminnan laadun varmistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen

Teemme akkreditoitua hallintajärjestelmien sertifiointia,  suoritamme esimerkiksi kansainvälisten ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien auditoinnit, erikoisauditoinnit ja maahantuojan merkkikohtaiset auditoinnit. Auditoijamme ovat hyvin perehtyneet autoalan toimijoiden prosesseihin, joten voimme tarjota erinomaisia sertifiointi- ja auditointipalveluja autoalalle sekä autoalan sidosryhmille, esimerkiksi katsastusyrityksille.

Johtamisjärjestelmien toteuttaminen parantaa tutkitusti  asiakastyytyväisyyttä, yrityksen kilpailukykyä ja henkilöstön hyvinvointia

Finasin akkreditointimenettelyn avulla varmistetaan, että toimintamme täyttää olemassa olevat vaatimukset. Akkreditointitunnus on S044. Noudatamme sertifiointitoiminnassa standardin ISO/IEC 17021-1:2015 periaatteita ja vaatimuksia.

Autoalan Keskusliitto perusti AKL-Sertifiointi Oy:n vuonna 2011.

Sertifikaatti on arvostettu osoitus laadusta ja osaamisesta

Asiakas voi osoittaa sertifikaatilla toimivansa sertifiointikriteerinä käytetyn standardin mukaisesti. Sertifiointi perustuu arviointiin, jossa tarkastellaan yrityksen toiminnan kuvauksia, käytäntöjä sekä saavutettuja tuloksia.

Ota yhteyttä

Juha-Matti Lämsä

Sertifiointitoiminnan päällikkö

Mikko Pulkkinen

Auditoija

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste