Vetovoimaa ja pitoa autoalalle

AKL Tech Day on autoalan jälkimarkkinoinnin ja opetusalan parissa työskenteleville suunnattu osaajatapahtuma, jossa paneudutaan alan palveluliiketoiminnan käytännön haasteisiin, kehityskohtiin ja tulevaisuuden näkymiin. Tämän vuoden teemana on autoalan tulevaisuuden tekijät ja osaavan työvoiman tarve tulevaisuudessa. Ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. yritys-oppilaitosyhteistyön kehittämisestä sekä monimuotoisuuden hyödyntämisestä yrityksissä sekä käytännönläheisiä
tietoiskuja ja työnäytöksiä.

”Teknologia on muuttunut ja tulee muuttumaan nopeasti lähivuosina. Joudumme muuttamaan rakenteita niin jälkimarkkinoinnissa kuin autokaupassa. Iso kysymys on, miten turvaamme alan työvoimatarpeen ja osaavien tekijöiden pysyvyyden alalla.”

Jouko Sohlberg
tekninen johtaja, Autoalan Keskusliitto 

Kartturina Jussi Halli

Jussi Halli on tullut tunnetuksi television välityksellä, monille juuri urheilu-, ja klassikkoautojen esittelyyn keskittyneen ”Ajoneuvos” -lifestyleohjelman isäntänä. Lisäksi hän on vetänyt viikonloppuisin Suomen suosituinta liikenneaiheista radioshowta, Radio Nova Liikenteessä -ohjelmaa vuodesta 2011. Halli on myös julkaissut erikoislaatuisia kulkuneuvoja esittelevän tietokirjan ”Ajoneuvos” (Paasilinna, 2013) sekä kirjoittanut liikenneaiheista eri julkaisuihin.
AKL Tech Dayssa Jussi navigoi sinut läpi tapahtuman varmistaen, että autoalan uusin tieto, opit ja käytännöt lähtevät mukaasi. Nähdään!

Ohjelma

AKL Tech Day -tapahtuma on täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja, käytännönläheisiä tietoiskuja sekä merkittäviä kohtaamisia.

Aika Ohjelma
8:00-9:30 Ilmoittautuminen, aamukahvit ja verkostoituminen
9:30-10:45 Puheenvuorot
Taphtuman avaus
Tulevaisuuden jälkimarkkinan näkymät
Osaamisen jatkokehittäminen
10:45-11:10 Kahvitauko ja verkostoituminen
11:10-12:30 Puheenvuorot
Raskasajoneuvojen etäseuranta
Neuvottelukunnan toiminta
Vuoden koulutuksen järjestäjän palkinnonjako
12:30-13:30 Lounastauko ja verkostoituminen
13:30-14:10 Puheenvuorot
Työnäytös
Haastattelut
14:10-14:40 Kahvitauko ja verkostoituminen
14:40-16:00 Puheenvuorot
Tekoäly
Lisäaiheita julkaistaan pian
16:00 Tapahtuma päättyy

Pidätämme oikeuden tarkentaa ohjelman sisältöä ja aikataulua.