EtusivuUutisetAKL Summit 4.11. päätapahtuman lipunmyynti on nyt auki!

AKL Summit 4.11. päätapahtuman lipunmyynti on nyt auki!

AKL Summitin lipunmyynti on nyt auki, joten ennakoi ja erotu – osta paikkasi heti, sillä mukaan mahtuu vain timanttinen määrä osallistujia. AKL Summit tarjoilee tänä vuonna entistäkin laajemman ja monipuolisemman sisältökattauksen.

AKL Summit -vuosi 2021 huipentuu Finlandia-talolla 4. marraskuuta järjestettävään kohtaamistapahtumaan. Kohtaamiset voivat tapahtua myös virtuaalisesti, jos et jostain syystä pääse paikalle.

Kaiken kattava paketti maksaa jäsenille 349 € ja muille 469 € (alv 0%). Varaa paikkasi!

Ole nopea ja ennakoi, 30.6. mennessä ilmoittautuneet pääsevät kokeilemaan Kauppalehti Digiä kuukauden täysin veloituksetta. Digitilaajana käytössäsi on rajaton lukuoikeus Kauppalehden uutissisältöihin, Kauppalehden, Option ja Faktan näköislehdet sekä pörssiuutiset, analyysit ja tiedotteet. Edun ehdot: Etu koskee kaikkia 30.6. mennessä ilmoittautuneita. Tilaus päättyy automaattisesti kokeilujakson jälkeen. Etu koskee vain uusia tilaajia. Saat edun käyttöösi ilmoittautumisen vahvistusviestissä olevasta linkistä.

Belinda Gerdt: Digitalisaation tulevaisuus

Belinda Gerdt on yksi harvoista suomalaisista naisista, joka on luonut kansainvälistä uraa maailman arvokkaimmissa teknologiayhtiöissä. Tällä hetkellä Gerdt työskentelee Philipsin pääkonttorissa Hollannissa vastaten globaalisti terveydenhuollon digitalisaatiota edistävistä ohjelmistoista. Aikaisemmin hän on työskennellyt muun muassa Microsoftin Länsi-Euroopan pääkonttorissa sekä Amazonin EMEA-organisaatiossa Luxembourgissa.

Gerdt on nähnyt maailman menestyneimpien IT-yrityksen näköalapaikoilla digitalisaation murroksen eri toimialoilla ja seuraa uusimpien teknologioiden kehitystä ja roolia yritysten asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Tutustu puhujiin

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste