EtusivuUutishuoneKampanjatVastuullinen kesäduuni 2020

Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanja

Vastuullinen kesätyönantajuus onerinomainen keino vaikuttaa omaan työnantajakuvaan sekä koko toimialan vetovoimaisuuteen, sitouttaa nuoria osaajia yritykseen ja erottautua edukseen markkinoilla, joilla hyvistä osaajista kilpaillaan enenevissä määrin. Vastuullisena kesätyönantajana vastaanotat materiaaleja kesätyökäytäntöjen kehittämiseen, sitoutat henkilöstösi tarjoamaan onnistuneempia kokemuksia ja osoitat vastuullisuutesi konkreettisella tavalla.

Nuorille Vastuullinen kesäduuni -logo on lupaus onnistuneesta kesätyökokemuksesta ja luo positiivista kuvaa työelämästä. Kampanjasivusto tarjoaa kesätyönhakijoille myös vinkkejä ja tukea kesätyön löytämiseen ja hakemiseen.

Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa oli mukana jo lähes 500 vastuullista työnantajaa. Tarjosimme kesällä 2019 lähes 100 000 vastuullista kesätyöpaikkaa. Juhlavuoden 2020 tavoitteet ovat vielä korkeammalla! Elinkeinoelämän keskusliitto EK on kampanjan yksi pääyhteistyökumppaneista.  Autoalan Keskusliitto haastaa jäsenyrityksensä tarjoamaan nuorille vastuullisia kesätöitä ja kehittämään omia kesätyöprosessejaan.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön periaatteisiin, joita ovat:

Hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka ja kirjallinen työsopimus ja todistus.

Kymmenettä kertaa käynnistyvä Vastuullinen kesäduuni -kampanja on vuosien mittaan haastanut työnantajia tarjoamaan positiivisia kesätyökokemuksia nuorille.

Osallistumisen hyödyt yritykselle

    • Pääset kehittämään kesätyöprosesseja ja esimiestyötä tutkimustiedon, nuorten omien kesätyökokemusten pohjalta sekä työnantajien yhteisissä seminaareissa.
    • Kampanja tarjoaa näkyvyyden kesaduuni.org-sivustolla ja somessa sekä mahdollisuuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla.
    • Saat käyttöösi Vastuullinen kesäduuni -logon sekä kampanjamateriaalit kuten flyerit, julisteet ja Esimiehen kesätyöoppaan.
    • Pääset osallistumaan Vastuullinen kesäduuni 2020 -kilpailuun, jossa palkitaan -parhaat kesätyönantajat

Kampanjan osallistumismaksu

Mikroyrittäjät (alle 10 työntekijää) 20 € + alv, pienet ja keskisuuret työnantajat (alle 250 työntekijää) ja kuntatoimijat 390 € + alv, suuret yritykset (yli 250 työntekijää) 750 € + alv.Ilmoittaudu kampanjaan www.kesaduuni.org/ilmoittaudu.

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste