EtusivuUutishuoneKampanjatVastuullinen kesäduuni

Vastuullinen kesäduuni -kampanja

Vastuullinen kesätyönantajuus on erinomainen keino vaikuttaa omaan työnantajakuvaan sekä koko toimialan vetovoimaisuuteen, sitouttaa nuoria osaajia yritykseen ja erottautua edukseen markkinoilla, joilla hyvistä osaajista kilpaillaan enenevissä määrin. Vastuullisena kesätyönantajana vastaanotat materiaaleja kesätyökäytäntöjen kehittämiseen, sitoutat henkilöstösi tarjoamaan onnistuneempia kokemuksia ja osoitat vastuullisuutesi konkreettisella tavalla.

Nuorille Vastuullinen kesäduuni -logo on lupaus onnistuneesta kesätyökokemuksesta ja luo positiivista kuvaa työelämästä. Kampanjasivusto tarjoaa kesätyönhakijoille myös vinkkejä ja tukea kesätyön löytämiseen ja hakemiseen.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK on kampanjan yksi pääyhteistyökumppaneista.  Autoalan Keskusliitto on jo usean vuoden ajan haastanut jäsenyrityksensä tarjoamaan nuorille vastuullisia kesätöitä ja kehittämään omia kesätyöprosessejaan.

Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön periaatteisiin, joita ovat:

Hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka ja kirjallinen työsopimus ja todistus.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja on vuosien mittaan haastanut työnantajia tarjoamaan positiivisia kesätyökokemuksia nuorille.

Osallistumisen hyödyt yritykselle

    • Pääset kehittämään kesätyöprosesseja ja esimiestyötä tutkimustiedon, nuorten omien kesätyökokemusten pohjalta sekä työnantajien yhteisissä seminaareissa.
    • Kampanja tarjoaa näkyvyyden kesaduuni.org-sivustolla ja somessa sekä mahdollisuuden ilmoittaa organisaatiosi kesätyöpaikat veloituksetta Oikotiellä ja kampanjasivustolla.
    • Saat käyttöösi Vastuullinen kesäduuni -logon sekä kampanjamateriaalit kuten flyerit, julisteet ja Esimiehen kesätyöoppaan.
    • Pääset osallistumaan Vastuullinen kesäduuni -kilpailuun, jossa palkitaan vuoden parhaat kesätyönantajat

www.kesaduuni.org

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste