AKL Tech Day 2023: Vetovoimaa ja pitoa autoalalle – mistä on tulevaisuuden osaajat tehty?

AKL Tech Day tulee taas ja ensi syksyn teema on autoalan tulevaisuuden tekijät ja osaavan työvoiman tarve tulevaisuudessa. Vetääkö autoala ja miten osaavat tekijät saadaan pysymään alalla?

– Teknologia on muuttunut ja tulee muuttumaan nopeasti lähivuosina. Joudumme muuttamaan rakenteita niin jälkimarkkinoinnissa kuin autokaupassa. Iso kysymys on, miten turvaamme alan työvoimatarpeen ja osaavien tekijöiden pysyvyyden alalla, painottaa Autoalan Keskusliiton tekninen johtaja Jouko Sohlberg.

AKL Tech Day tarjoaa ajankohtaista asiaa, tuoreita näkemyksiä ja uusinta tekniikka autoalan jälkimarkkinoinnin ja opetusalan parissa työskenteleville. Tapahtumassa paneudutaan alan palveluliiketoiminnan käytännön haasteisiin, kehityskohtiin ja tulevaisuuden näkymiin.

Päivän ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. yritys-oppilaitosyhteistyön kehittämisestä sekä monimuotoisuuden hyödyntämisestä yrityksissä sekä käytännönläheisiä hands-on-työpajoja ja työnäytöksiä.

AKL Tech Day kokoaa autoalan huolto- ja korjaamo-osaajat, vakuutus- ja katsastustoimijat, opetusalan ammattilaiset sekä alan palvelutarjoajat ympäri Suomea jälleen yhteen Jyväskylän Paviljonkiin 21.9.2023 pohtimaan alan palveluliiketoiminnan käytännön haasteita, kehityskohtia ja tulevaisuuden näkymiä.

Jaa

Lue myös

Pysy kyydissä

Tilaa uutiskirje ja kuulet Tech Day -uutiset ensimmäisenä.

Copyright Autoalan Keskusliitto ry 2020 © Tietosuojaseloste 
Käytäthän modernia selainta. Sivusto ei tue Internet Exploreria.