EtusivuUutisetAKL Summit 16.11.2023 Messukeskuksen Siivessä – Ilmoittaudu nyt!

AKL Summit 16.11.2023 Messukeskuksen Siivessä – Ilmoittaudu nyt!

AKL Summit järjestetään tänä vuonna jo 10. kerran ja sen kunniaksi luvassa on todellinen panorama autoalan nykytilaan ja lähitulevaisuuden haasteisiin. Tule kuulemaan, missä mennään nyt, miten kotiuttaa liiketoiminnan mahdollisuudet voittoina ja varmistaa, että osaajia riittää autoalalla myös lähitulevaisuudessa?

– Autoala elää muutoksessa ja AKL Summit tarjoaa jälleen erinomaisen alustan ja kohtaamispaikan, jossa pääsemme luomaan kokonaiskuvan alan nykytilasta ja siitä, mitä on odotettavissa, toteaa Autoalan Keskusliiton kehitysjohtaja Jari Ketola.

AKL Summit kokoaa jälleen alan parhaat asiantuntijat, kotimaiset ja kansainväliset puhujavieraat sekä liiketoiminnan suunnannäyttäjiä yhteen edistämään autoalan menestystä. Tänä vuonna huippupuhujien joukossa on mm. visionääri ja innovaattori, muutosjohtamisen asiantuntija Dietmar Dahmen sekä monikulttuurisen viestinnän ja liiketoiminnan huippuosaaja Pellegrino Riccardi. 

Tarjolla on tuttuun tapaan tuoreita näkökulmia alan polttaviin puheenaiheisiin niin Suomessa kuin ulkomailla.

– Yksi autoalan tärkeitä tulevaisuuden haasteita on osaavan työvoiman turvaaminen, mikä edellyttää autoalalta itsetutkiskelua, eri kehityssuuntien tunnistamista ja yhteistyötä alan liiketoimijoiden, vaikuttajien ja oppilaitosten välillä. Myös tästä tullaan puhumaan ensi syksyn AKL Summitissa, Ketola jatkaa.

– Luvassa on taatusti supermielenkiitoinen päivä ja paljon konkreettisia työkaluja, joilla käännämme autoalan vaikeammatkin haasteet mahdollisuuksiksi. Koska on 10. kerta AKL Summitia, emme tule välttymään yllätyksiltä tänäkään vuonna, Ketola lupaa.

AKL Summit 2023 – Nyt on aika toimia! Helsingin Messukeskuksen Siivessä 16.11.2023

Siirry verkkokauppaamme tästä

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste