EtusivuUutisetAKL Summit 16.11.2023 Messukeskuksen Siivessä – Ilmoittaudu nyt!

AKL Summit 16.11.2023 Messukeskuksen Siivessä – Ilmoittaudu nyt!

Autoalan ykköstapahtuma AKL Summit järjestetään tänä vuonna jo 10. kerran ja sen kunniaksi luvassa on todellinen panorama autoalan nykytilaan ja lähitulevaisuuden haasteisiin teemalla Nyt on aika toimia. Tule kuulemaan, missä mennään nyt, miten kotiuttaa liiketoiminnan mahdollisuudet voittoina ja varmistaa, että osaajia riittää autoalalla myös lähitulevaisuudessa?

Autoalan veto- ja pitovoimalla on iso rooli AKL Summitissa. Tapahtumassa esitellään syksyllä 2023 käynnistynyt autoalan Vetovoima-hanke ja kuulemme nuorten omalla äänellä mitä he ajattelevat autoalasta. Tutkimusten kautta on tunnistettu, mistä uusi työvoima löytyy ja miten alan houkuttelevuutta voidaan lisätä, millaisia tekijöitä alalle kaivataan ja millaisia toimenpiteitä AKL tekee kasvattaakseen autoalan veto- ja pitovoimaa.

Monikulttuurisuus on osa autoalan vetovoimaa

Puhujakaartimme on tänä vuonna hyvin kansainvälinen. Messukeskuksen lavalle nousee 16.11. aamulla Pellegrino Riccardi, joka tarkastelee puheenvuorossaan, miten monikulttuurisuus on osa autoalaa ja miten ala voi hyötyä yrityskulttuurin päivittämisestä. Norjassa vuoden puhujaksi valittu Riccardi on mestarillinen tarinankertoja. Esityksessään hän yhdistelee tutkimusta ja havainnollistavaa huumoria, ja saa kuuntelijat oivaltamaan uusia asioita.

Miten Ison-Britannian paras jälleenmyyjä tuplasi liikevaihtonsa kolmessa vuodessa?

Waylands Automotiven toimitusjohtaja John O’Hanlonin (UK) kertoo miten he tuplasivat liikevaihtonsa kolmessa vuodessa ja mitkä arvot johtavat heidän jokapäiväistä toimintaansa. Tule kuulemaan millaisia muutoksia he tekivät ja mihin yrityksen strategia keskittyy?

Käännämme katseet UK:n lisäksi ympäri Eurooppaa. Tapahtumaan saapuu ICDP:n tutkimusjohtaja Andrew Tongue. Hänen puheenvuoronsa käsittelee mm. millaisia strategisia haasteita eurooppalaiset jälleenmyyjät kohtaavat ja miten he voivat valmistautua niihin.

Tutustu päivän ohjelmaan ja puhujiin

Ilmoittaudu tästä

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste