EtusivuPalvelutSertifiointipalvelut

AKL-Sertifiointi Oy:n sertifiointipalvelut

AKL-Sertifiointi Oy on akkreditoitu johtamisjärjestelmin sertifiointilaitos, jonka AKL ry on perustanut 2011. Tavoitteenamme on asiakasyrityksien laadun varmistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen. Teemme akkreditoitua hallintajärjestelmien sertifiointia, esimerkiksi kansainvälisten ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien auditoinnit, erikoisauditoinnit ja maahantuojan merkkikohtaiset auditoinnit.

FINAS arvioi AKL-Sertifiointi Oy:n pätevyyden

Akkreditointiviranomainen FINAS arvioi AKL-Sertifiointi pätevyyden. Akkreditointimenettelyn avulla varmistetaan, että toimintamme täyttää olemassa olevat vaatimukset. Akreditointitunnus on S044. Noudatamme sertifiointitoiminnassa standardin ISO/IEC 17021-1:2015 periaatteita ja vaatimuksia.

Autoalan asiantunteva kumppani

Olemme erinomainen sertifiointikumppani autoalan toimijoille, koska tunnemme yksityiskohtaisesti autoalan toimijoiden prosessit ja asiakasyritysten tarpeet. Tarjoamme sertifiointi- ja auditointipalveluja autoalalle sekä autoalan sidosryhmille esimerkiksi katsastusyrityksille.

Sertifiointi – mistä on kysymys?

Sertifiointi tarkoittaa asiakkaan toiminnan arvioimiseen perustuvaa sertifikaatin myöntämistä. Asiakas voi osoittaa sertifikaatilla toimivansa sertifiointikriteerinä käytetyn standardin mukaisesti. Sertifikaatti on arvostettu osoitus laadusta ja osaamisesta. Sertifiointi perustuu paikan päällä tehtävään arviointiin, jossa tarkastellaan yrityksen toiminnan kuvauksia, käytäntöjä sekä saavutettuja tuloksia.

Lisätietoja: AKL-Sertifiointi Oy:n johtamisjärjestelmien sertifioinnin ehdot

 

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste