EtusivuPalvelutSertifiointipalvelut

AKL-Sertifiointi on erinomainen sertifiointikumppani autoalan toimijoille

Tavoitteenamme on asiakasyrityksien laadun varmistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen. Teemme akkreditoitua hallintajärjestelmien sertifiointia, esimerkiksi suoritamme kansainvälisten ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien auditoinnit, erikoisauditoinnit ja maahantuojan merkkikohtaiset auditoinnit.

AKL-Sertifiointi Oy on akkreditoitu johtamisjärjestelmin sertifiointilaitos, jonka AKL ry on perustanut 2011. Finasin akkreditointimenettelyn avulla varmistetaan, että toimintamme täyttää olemassa olevat vaatimukset. Akreditointitunnus on S044. Noudatamme sertifiointitoiminnassa standardin ISO/IEC 17021-1:2015 periaatteita ja vaatimuksia.

Tunnemme yksityiskohtaisesti autoalan toimijoiden prosessit ja asiakasyritysten tarpeet. Meillä on vankka kokemus eri autoalan toimijoista. Auditoijamme on hyvin perehtyneet autoalan toimijoihin, joten voimme tarjota erinomaisia sertifiointi- ja auditointipalveluja autoalalle sekä autoalan sidosryhmille esimerkiksi katsastusyrityksille.

Sertifiointi tarkoittaa asiakkaan toiminnan arvioimiseen perustuvaa sertifikaatin myöntämistä

Asiakas voi osoittaa sertifikaatilla toimivansa sertifiointikriteerinä käytetyn standardin mukaisesti. Sertifikaatti on arvostettu osoitus laadusta ja osaamisesta. Sertifiointi perustuu paikan päällä tehtävään arviointiin, jossa tarkastellaan yrityksen toiminnan kuvauksia, käytäntöjä sekä saavutettuja tuloksia. Sertifiointi voi avata oven uusille asiakkaille ja uusille markkinoille.

 

Kysy lisää

Juha-Matti Lämsä

Sertifiointitoiminnan päällikkö

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste