EtusivuPalvelutKoulutukset ja tapahtumat

AKL-Akatemia on autoalan osaamisen kehittäjä

AKL-Akatemia järjestää ajankohtais- ja täydennyskoulutuksia sekä tapahtumia AKL:n jäsenyrityksen edustajille sekä autokaupan sidosryhmille.
AKL-Akatemia on tehtaiden vaatimuksia täydentävän koulutuksen tarjoaja. Haluamme tukea autoalan henkilöiden ammatillisen osaamisen kehittämistä sekä edistää autoalan palveluliiketoimintaa.

Koulutukset ja valmennukset keskittyvät autoalan ajankohtaisiin teemoihin. Koulutuksien suunnittelussa huomioidaan autoalan toimijoiden tarpeita, asiakaspalautteet sekä lainsäädännön vaatimukset ja muutokset. Koulutukset toteutetaan lähiopetuksena, webinaareina, etäkoulutuksina tai verkko-opiskeluna.

Koulutuksien ja tapahtumien järjestäjänä vahvuuksiamme on, että tunnemme autoalan liiketoiminnan ja teemme tiivistä yhteistyötä ammattitaitoisten kouluttajien, asiantuntijoiden ja arvostettujen kumppanien kanssa.

AKL Tech Day 27.9.2022 Jyväskylän paviljongissa on tekemisen meininkiä ja osaamisen kehittämistä. Autoalan jälkimarkkinoinnin uusi osaajatapahtuma tarjoaa monipuolista tietoa teknologian uusimmista muutoksista. Päivän ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja, hands-on-työpajoja, koulutusta sekä muita hyödyllisiä esityksiä. Katso AKL Tech Day -tapahtuman esittelyvideo tästä

Tulevat koulutukset ja tapahtumat

  • PERUTTU: Autoalan talousluvut ja päätöksenteko (osa 1) 24.5.2022, Vantaa
  • PERUTTU: Autoalan talousluvut ja päätöksenteko (osa 2) 25.5.2022, Vantaa
  • Kuluttajansuojalain tulkintaa autokaupan ja korjaamon näkökulmasta 6.9.2022, Vantaa
  • Uudistetut moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehdot 7.9.2022, Vantaa
  • AKL Tech Day 27.9.2022, Jyväskylä (Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta)
  • AKL Summit 2022, 3.11.2022, Helsinki

Koulutuksista löydät tarkemmat tiedot sivun vasemmalla olevasta koulutuslistasta.

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste