EtusivuPalvelutVerkkokurssitAutoalan rahoituskurssi

Autoalan rahoituskurssi

Yhteistyössä Finva Finanssikoulutuksen kanssa olemme toteuttaneet autoalalle suunnatun Rahoituskurssin. Palvelussa on parhaillaan mukana kuusi rahoitusyhtiötä ja se on avoin kaikille rahoitusyhtiöille.

Rahoituskurssin tavoitteena on:

  • helpottaa rahoitusyhtiöiden tehtävää rahoitustuotteiden myyntiin osallistuvien autoliikekumppaneiden osaamisen varmistamisessa ja todentamisessa
  • mahdollistaa autoliikkeille niiden oman riskienhallinnan vahvistaminen henkilöstön kouluttamisella
  • tukea automyyjiä autorahoituksen välityksessä

Autoalan rahoituskurssi varmistaa tarvittavan osaamisen

Rahoituskurssi opastaa toimimaan oikein erityisesti kuluttaja-asiakkaiden ajoneuvokaupan rahoittamiseen liittyvissä kohtaamisissa, kun autoalan ammattilaiset toimivat rahoitusyhtiöiden myyjinä ajoneuvorahoituksen parissa.

Rahoituskurssilla varmistetaan mm.:

  • asiakkaan tunteminen
  • rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estäminen
  • tietosuojan ja rahoittamisen sääntelyn osaaminen

Kurssin sisältö

Rahoituskurssi sisältää viisi verkkokurssia ja osaamistestin. Rahoituskurssissa käsitellään ajoneuvorahoituksen sääntelyä ja rahoitustyyppejä, asiakkaan tuntemista, rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämistä ja tietosuojaa.

Rahoituskurssin suorittaminen

Kurssi löytyy Finvan nettisivulta. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssit ovat kestoltaan 20–30 minuuttia ja opiskelu on vaivatonta työpäivän lomassa. Keskeytynyttä kurssia voi jatkaa myöhemmin samasta kohdasta.

Kurssikokonaisuus opiskellaan rahoitusyhtiön tai autoalan työnantajan pyynnöstä. Saat tarvittavan suorituskoodin jommaltakummalta.

Mikäli henkilöstö haluaa suorittaa kurssin riippumatta rahoitusyhtiöstä, suorituskoodia voi tiedustella osoitteesta: koulutus@finva.fi

Kursseille kirjaudutaan omilla henkilötiedoilla, työnantajan Y-tunnuksella ja suorituskoodilla. Suorittaja saa sähköpostiinsa todistuksen kurssisuorituksestaan ja tieto tallentuu suoritusrekisteriin kurssialustan tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

 

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste