EtusivuSertifiointipalvelutSertifiointitoiminta

Sertifiointitoiminta

AKL-Sertifiointi Oy tarjoaa kolmannen osapuolen sertifiointipalveluja laatu- ja ympäristöjärjestelmiin (ISO 9001 ja ISO 14001).

Miksi ISO-johtamisjärjestelmä?

Yrityksiin kohdistuu yhä enemmän ulko- ja sisäpuolelta tulevia vaatimuksia. Tuottavuutta, vastuullisuutta, laatua ja ympäristönsuojelua seurataan tarkasti sidosryhmienkin osalta. Yrityksen johtamisjärjestelmä on työväline, jonka avulla yritys voi hallita ja kehittää yhä parempia toimintatapoja kehittyvässä toimintaympäristössä. Se voi lisätä tuottavuutta, henkilöstön hyvinvointia ja sitoutumista, asiakastyytyväisyyttä sekä parantaa yrityksen imagoa.

Mitä hyötyä kolmannen osapuolen sertifioinnista?

Kolmannen osapuolen puolueeton ja objektiiviseen näyttöön perustuva yrityksen johtamisjärjestelmän sertifiointi herättää luottamusta sidosryhmissä ja on osoitus sitoutumisesta jatkuvaan parantamiseen. Se voi luoda uusia kaupallisia mahdollisuuksia ja olla myös kaupankäynnin ehto joissain tapauksissa.

Onko yrityksesi velvollinen suorittamaan energiatehokkuuslain  pakollisen energiakatselmuksen?

Kauttamme saa lisäksi kansallisen energiatehokkuusjärjestelmän ETJ+ – sertifioinnit, joka yhdessä akkreditoidusti sertifioidun ympäristönhallintajärjestelmän (ISO 14001) kanssa vapauttaa suuren yrityksen energiatehokkuuslain (1429/2014) 6 §:n pakollisesta yrityksen energiakatselmuksesta.

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste