EtusivuToimiala

Sähköautot, hybridit ja muita energiamuotoja käyttävät autot yleistyvät kovaa vauhtia. Uusia palvelumuotoja tulee markkinoille, mikä luo monipuolisia mahdollisuuksia. Teknologian ja digitalisaation myötä autoalalle tarvitaan erityisesti tietotekniikan ja data-analytiikan osaajia.

Suomen koulutusjärjestelmä tarjoaa monipuoliset väylät edetä eri reittejä aina yliopistotutkintoon asti. Lukion tarjoama uraväylä on rinnasteinen ammatilliseen uraväylään. Valitsemalla peruskoulun jälkeen kumman tahansa väylän, voit edetä niin korkealle kuin haluat.

Autoalalla voit kouluttautua koko urasi ajan ja edetä aina vain vaativimpiin tehtäviin. Autoala.fi -sivuilta löydät tietoa  autoalan ammateista, ammatillisesta koulutuksesta ja täydennyskoulutusmahdollisuuksista.

Osaajia tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa

Tule töihin autoalalle!

Teknologian myötä nopeasti muuttuva autoala tarjoaa monipuolisia työpaikkoja niin uusille tekijöille kuin alan konkareille.

Tutustu Autoalan Keskusliiton jäsenyritysten avoimiin työpaikkoihin ja testaa soveltuvuutesi unelmiesi työpaikkaan! autoalalle.fi

#autoalalle #autoala

Lue lisää autoalasta toimialana ja työllistäjänä Autoalan Tiedotuskeskuksen sivuilta

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste