EtusivuPalvelut

AKL tarjoaa palveluita autoalan toimijoille

Autoalan Keskusliitto tarjoaa AKL:n jäsenyrityksille ja muille autoalan toimijoille lukuisia erilaisia palveluita suoraan sekä osakkuus- ja yhteistyöyhtiöidensä kautta.

Korikorjaamolaatuluokitus

Autoala on kehittänyt korikorjaamoille laatuluokituksen, jossa auto- ja vakuutusalan yhteinen asiakas saa laadukasta palvelua. Luokituksen tavoitteena on varmistaa korikorjaamoiden tekninen ja toiminnallinen kyky tuottaa asiakaslähtöistä ja kustannustehokasta palvelua. Kaikki korikorjaamoluokitukseen liittyvät korjaamot sekä luokitustiedot löytyvät verkossa samasta verkko-osoitteesta: Korikorjaamoluokitus.fi

AKLSummit – autoalaa kehittämässä

Autoalan Keskusliiton vuosittain järjestämä AKLSummit on suuri kohtaamis- ja oppimistapahtuma autoalan keskeisille avainhenkilöille, jotka toimivat autokaupan liiketoiminnassa, vähittäiskaupassa, maahantuojilla ja alan sidosryhmissä. 11.–12.11.2020 järjestetty AKL eSummit toi monille varmasti jotain ihan uutta ja ennennäkemätöntä niin sisällön, kuin kokemuksenkin puolesta.

AKL-Palvelu – ratkaisuja kannattavaan toimintaan

AKL-Palvelu tarjoaa yrityksen menestykseen johdattavia AKL-kehitysohjelmia sekä ylläpitää autokaupan sopimuslomakkeita siten, että ne täyttävät lainsäädännön, määräysten sekä autoalan hyvien kauppatapojen ja sopimusehtojen vaatimukset.

AKL-Akatemia – autoalan osaamisen kehittäjä

AKL-Akatemia tuntee autoalan liiketoiminnan ja sidosryhmän. Koulutustarjontamme on ajankohtaista ja autoalan osaajien tarpeisiin suunniteltua. Korkeatasoiset koulutukset ja tapahtumat toteutetaan joustavasti paikan päällä, etänä tai monimuotoisena opiskeluna. Tuotevalikoimissamme on myös ajankohtaisia videotallenteita.

AKL-Sertifiointi – asiantunteva sertifiointikumppani

AKL-Sertifiointi on erinomainen sertifiointikumppani autoalan toimijoille, koska tunnemme yksityiskohtaisesti autoalan toimijoiden prosessit ja asiakasyritysten tarpeet. Tarjoamme sertifiointi- ja auditointipalveluja autoalalle sekä autoalan sidosryhmille esimerkiksi katsastusyrityksille. Meiltä saatte kansainvälisten ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien auditoinnit, erikoisauditoinnit ja maahantuojan merkkikohtaiset auditoinnit.

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste