EtusivuPalvelut

AKL tarjoaa autoalan toimijoille palveluita

Autoalan Keskusliitto tarjoaa AKL:n jäsenyrityksille ja muille autoalan toimijoille monenlaisia palveluita suoraan sekä osakkuus- ja yhteistyöyhtiöidensä kautta.

Tutustu jäsenpalveluihimme

AKL Summit – autoalan vuoden ykköstapahtuma

Autoalan Keskusliiton vuosittain järjestämä AKL Summit on suuri kohtaamis- ja oppimistapahtuma autoalan keskeisille avainhenkilöille, jotka toimivat autokaupan liiketoiminnassa, vähittäiskaupassa, maahantuojilla ja alan sidosryhmissä. Lue lisää tapahtuman nettisivuilta!

AKL Tech Day – autoalan jälkimarkkinoinnin osaajatapahtuma

AKL Tech Day on vuosittainen autoalan jälkimarkkinoinnin ja opetusalan parissa työskenteleville suunnattu osaajatapahtuma, jossa paneudutaan alan palveluliiketoiminnan käytännön haasteisiin, kehityskohtiin ja tulevaisuuden näkymiin. Lue lisää tapahtumasivuilta

AKL Akatemia – autoalan osaamisen kehittäjä

AKL Akatemia toteuttaa ajankohtaisia koulutuksia ja korkeatasoisia tapahtumia autoalan osaajien tarpeisiin. Järjestämme koulutuksia paikan päällä, etänä tai monimuotoisena opiskeluna. Tuotevalikoimissamme on myös ajankohtaisia verkkokoulutuksia.

AKL-Palvelu – ratkaisuja kannattavaan toimintaan

AKL-Palvelu Oy tarjoaa yrityksen menestykseen johdattavia AKL-kehitysohjelmia sekä ylläpitää autokaupan sopimuslomakkeita siten, että ne täyttävät lainsäädännön, määräysten sekä autoalan hyvien kauppatapojen ja sopimusehtojen vaatimukset.

AKL-Sertifiointi Oy – asiantunteva sertifiointikumppani

AKL-Sertifiointi on erinomainen sertifiointikumppani autoalan toimijoille, joka tuntee yksityiskohtaisesti autoalan toimijoiden prosessit ja asiakasyritysten tarpeet. Tarjoamme sertifiointi- ja auditointipalveluja autoalalle sekä autoalan sidosryhmille esimerkiksi katsastusyrityksille. Meiltä saatte kansainvälisten ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien auditoinnit, erikoisauditoinnit ja maahantuojan merkkikohtaiset auditoinnit.

Korikorjaamolaatuluokitus – laadukasta palvelua

Autoala on kehittänyt korikorjaamoille laatuluokituksen, jossa auto- ja vakuutusalan yhteinen asiakas saa laadukasta palvelua. Autoalan Keskusliitto suosittelee korikorjaamoille laadunhallintajärjestelmää ja on tuottanut korikorjauksiin erikoistuneille korjaamoille ajoneuvoon kolarin yhteydessä syntyneen vaurion mukaisen korikorjaamolaatuluokituksen. Lue lisää Korikorjaamoluokitus.fi

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste