EtusivuPalvelut

AKL tarjoaa palveluita autoalan toimijoille

Autoalan Keskusliitto tarjoaa AKL:n jäsenyrityksille ja muille autoalan toimijoille lukuisia erilaisia palveluita suoraan sekä osakkuus- ja yhteistyöyhtiöidensä kautta.

AKL Summit – autoalan vuoden ykköstapahtuma

Autoalan Keskusliiton vuosittain järjestämä AKL Summit on suuri kohtaamis- ja oppimistapahtuma autoalan keskeisille avainhenkilöille, jotka toimivat autokaupan liiketoiminnassa, vähittäiskaupassa, maahantuojilla ja alan sidosryhmissä. Lue lisää tapahtuman nettisivuilta!

AKL-Akatemia – autoalan osaamisen kehittäjä

AKL-Akatemia tuntee autoalan liiketoiminnan ja sidosryhmän. Ajankohtaiset koulutukset on suunniteltu  autoalan osaajien tarpeisiin. Korkeatasoiset koulutukset ja tapahtumat toteutetaan  paikan päällä, etänä tai monimuotoisena opiskeluna. Tuotevalikoimissamme on myös ajankohtaisia videotallenteita.

AKL-Palvelu – ratkaisuja kannattavaan toimintaan

AKL-Palvelu tarjoaa yrityksen menestykseen johdattavia AKL-kehitysohjelmia sekä ylläpitää autokaupan sopimuslomakkeita siten, että ne täyttävät lainsäädännön, määräysten sekä autoalan hyvien kauppatapojen ja sopimusehtojen vaatimukset.

AKL-Sertifiointi – asiantunteva sertifiointikumppani

AKL-Sertifiointi on erinomainen sertifiointikumppani autoalan toimijoille, koska tunnemme yksityiskohtaisesti autoalan toimijoiden prosessit ja asiakasyritysten tarpeet. Tarjoamme sertifiointi- ja auditointipalveluja autoalalle sekä autoalan sidosryhmille esimerkiksi katsastusyrityksille. Meiltä saatte kansainvälisten ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien auditoinnit, erikoisauditoinnit ja maahantuojan merkkikohtaiset auditoinnit.

Korikorjaamolaatuluokitus

Autoala on kehittänyt korikorjaamoille laatuluokituksen, jossa auto- ja vakuutusalan yhteinen asiakas saa laadukasta palvelua. Luokituksella halutaan varmistaa korikorjaamoiden tekninen ja toiminnallinen kyky tuottaa asiakaslähtöistä ja kustannustehokasta palvelua.

Korikorjaamoluokitukseen kuuluvat korjaamot ja luokitustiedot löytyvät verkko-osoitteesta: Korikorjaamoluokitus.fi

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste