EtusivuPalvelut

AKL tarjoaa autoalan toimijoille palveluita

Autoalan Keskusliitto tarjoaa AKL:n jäsenyrityksille ja muille autoalan toimijoille monenlaisia palveluita suoraan sekä osakkuus- ja yhteistyöyhtiöidensä kautta.

Tutustu jäsenpalveluihimme

AKL Summit – autoalan vuoden ykköstapahtuma

Autoalan Keskusliiton vuosittain järjestämä AKL Summit on suuri kohtaamis- ja oppimistapahtuma autoalan keskeisille avainhenkilöille, jotka toimivat autokaupan liiketoiminnassa, vähittäiskaupassa, maahantuojilla ja alan sidosryhmissä. Lue lisää tapahtuman nettisivuilta!

AKL Tech Day – autoalan jälkimarkkinoinnin osaajatapahtuma

AKL Tech Day on vuosittainen autoalan jälkimarkkinoinnin ja opetusalan parissa työskenteleville suunnattu osaajatapahtuma, jossa paneudutaan alan palveluliiketoiminnan käytännön haasteisiin, kehityskohtiin ja tulevaisuuden näkymiin. Lue lisää tapahtumasivuilta

AKL-Akatemia – autoalan osaamisen kehittäjä

AKL-Akatemia toteuttaa ajankohtaisia koulutuksia ja korkeatasoisia tapahtumia autoalan osaajien tarpeisiin. Järjestämme koulutuksia paikan päällä, etänä tai monimuotoisena opiskeluna. Tuotevalikoimissamme on myös ajankohtaisia verkkokoulutuksia.

AKL-Palvelu – ratkaisuja kannattavaan toimintaan

AKL-Palvelu tarjoaa yrityksen menestykseen johdattavia AKL-kehitysohjelmia sekä ylläpitää autokaupan sopimuslomakkeita siten, että ne täyttävät lainsäädännön, määräysten sekä autoalan hyvien kauppatapojen ja sopimusehtojen vaatimukset.

AKL-Sertifiointi – asiantunteva sertifiointikumppani

AKL-Sertifiointi on erinomainen sertifiointikumppani autoalan toimijoille, joka tuntee yksityiskohtaisesti autoalan toimijoiden prosessit ja asiakasyritysten tarpeet. Tarjoamme sertifiointi- ja auditointipalveluja autoalalle sekä autoalan sidosryhmille esimerkiksi katsastusyrityksille. Meiltä saatte kansainvälisten ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien auditoinnit, erikoisauditoinnit ja maahantuojan merkkikohtaiset auditoinnit.

Korikorjaamolaatuluokitus – laadukasta palvelua

Autoala on kehittänyt korikorjaamoille laatuluokituksen, jossa auto- ja vakuutusalan yhteinen asiakas saa laadukasta palvelua. Autoalan Keskusliitto suosittelee korikorjaamoille laadunhallintajärjestelmää ja on tuottanut korikorjauksiin erikoistuneille korjaamoille ajoneuvoon kolarin yhteydessä syntyneen vaurion mukaisen korikorjaamolaatuluokituksen. Lue lisää Korikorjaamoluokitus.fi

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste