EtusivuUutisetKohtaa asiakkaat digitaalisesti – uuden ryhmän haku käynnissä!

Kohtaa asiakkaat digitaalisesti – uuden ryhmän haku käynnissä!

Viime vuoden lopulla menestyksekkäästi käynnistyneen pilottiryhmän jälkeen aloitamme kysynnän vuoksi uuden ryhmän haun Ajoneuvoalan ammattitutkinto-koulutukseen. Etäkoulutus on tarkoitettu automyynnin ja jälkimarkkinoinnin asiakaspalvelutehtävissä toimiville. Kainuun ammattiopisto (KAO) toimii koulutuksen järjestäjänä.

 

Kantavina teemoina ovat asiakaspalvelu ja asiakaskohtaamiset eri kanavissa sekä toiminnan kannattavuus/liiketoiminnan luvut. Koulutuksessa tuotetaan proaktiivisia malleja asiakkuuden hoitamiseen digitalisaatiota hyödyntäen. Kehittämistyö tehdään suoraan henkilön omaan työnkuvaan ja yrityksen tilanteeseen sopivaksi ja osaaminen todennetaan myös näiden kautta ilman tenttejä.


Opiskelijakommentteja pilottiryhmästä


”En muistanut, että opiskelu voi olla näin kivaa”

”Erittäin inspiroiva päivä”

Maksutonta osaamisen kehittämistä yrityksen ja opiskelijan eduksi

Etäopiskelu on joustavaa sekä opiskelijan että työnantajan näkökulmasta. Oppisopimuskoulutuksena toteutettuna se on osallistujille maksuton ja matkakulut säästyvät. Osallistuja verkostoituu ja suorittaa arvostetun ammattitutkinnon. Erinomainen tilaisuus sitouttaa henkilökuntaa ja kehittää osaamista! 

Hakuaika

Koulutukseen haku on 26.1.-28.2.2021. Ensimmäinen etäopiskelupäivä pidetään 16.3.2021. Etäopiskelupäiviä on keskimäärin 10. Tavoiteaikataulu valmistumiselle on toukokuu 2022.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen 

Koulutusesite

Ilmoittaudu tästä

Koulutuksesta antaa lisätietoja:
Markku Suonpää, p. 044 797 0840, markku.suonpaa@kao.fi

Koulutuksen järjestäjänä toimii Kainuun Ammattiopisto (KAO) yhteistyössä Autoalan Keskusliiton ja Promira Groupin kanssa.

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste