EtusivuUutisetMarjukka Sirén AKL:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi
12,5,2022

Marjukka Sirén AKL:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi

Autoalan Keskusliiton hallituksen puheenjohtajaksi valittiin tänään yhdistyksen vuosikokouksessa Finlandia-talolla Autosalpa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marjukka Sirén. Autoalalla 20 vuotta työskennellyt Sirén on AKL:n 90-vuotisen historian 13. puheenjohtaja. Hän on aiemmin toiminut perheyrityksensä toimitusjohtajana ja Volvo jälleenmyyjät ry:n puheenjohtajana ja vuodesta 2014 AKL:n hallituksen jäsenenä ja AKL:n jäsenyritysten edustajana EK:n yrittäjävaltuuskunnassa.

Marjukka Sirén seuraa tehtävässä kauppaneuvos Heikki Häggkvistiä, joka toimi AKL:n puheenjohtajana seitsemän vuotta. Parhaimmat onnittelumme!

”Koronapandemia ja Venäjän hyökkäyssota vaikuttavat merkittävästi autojen toimitusaikatauluihin komponenttipulan vuoksi. Tästä huolimatta autokauppa käy tilanteeseen nähden hyvin. Uusia henkilöautoja on tilattu tänä keväänä lähes samaan tahtiin kuin ennen koronaa. Ladattavien autojen osuus on edelleen kasvanut, arviolta jo lähemmäs 40 prosenttia tilatuista autoista on ladattavia”, kertoo Marjukka Sirén tiedotteessa.

Autoalan Keskusliiton hallitus 12.5.2022

Mediatiedote 12.5.2022

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste