EtusivuUutisetMiten jakelumallin muutos näkyy autokaupassa nyt ja tulevaisuudessa?

Miten jakelumallin muutos näkyy autokaupassa nyt ja tulevaisuudessa?

AKL Summit lähestyy ja ohjelma on täynnä polttavia puheenaiheita ja tulevaisuuden näkymiä. Yksi tärkeä kysymys, jota käsittelemme on: Miten jakelumallin muutos näkyy autokaupassa nyt ja tulevaisuudessa?

Keskustelemassa agenttimalliin siirtymisestä ja jakelutiemuutoksen vaikutuksista kilpailulainsäädäntöön ovat kansainväliset vieraamme Bernard Lycke ja Peter Daeninck.

Lycke on eurooppalaisen autokaupan ja korjaamotoiminnan yhteistyöjärjestö CECRA:n toimitusjohtaja. Lakimiehenä hän tuntee erinomaisesti eurooppalaisen ja kansainvälisen oikeustilanteen ja osaa selittää puheenvuorossaan uuden jakelutiemuutoksen sekä miten se vaikuttaa kilpailulainsäädäntöön. Daeninck on CECRA:n äskettäin valittu hallituksen puheenjohtaja ja pitkäaikainen BMW-autojen jälleenmyyjä Belgiassa. Daeninck kertoo omasta kokemuksestaan agenttimalliin siirtymisestä ja mitä ongelmia syntyy käytännössä.

Jos mietit miten autokauppa voi selviytyä tulevaisuudessa, saat tästä puheenvuorosta eväitä tulevaisuuden autokaupan liiketoimintaan.

AKL Summitin ohjelmassa on myös monia muita informatiivisia puheita. Tulossa ovat mm. Eliza Filby, Niina Ratsula ja Sani Leino. Tutustu ohjelmaan!

Olethan jo ilmoittautunut AKL Summitiin?

Viimeinen mahdollisuus päästä mukaan alan huipputapahtumaan on 26.10.2022!

Varaa paikkasi tästä!

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste