EtusivuUutisetSinustako Autoalan Keskusliiton seuraava toimitusjohtaja?

22.8.2022

Tule vaikuttamaan, kehittämään ja luomaan Suomen autoalalle entistä suotuisampaa toimintaympäristöä

– Haemme uutta toimitusjohtajaa nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle keväällä 2023

Autoalan Keskusliiton (AKL) edunvalvonnan tavoite on luoda suotuisa toimintaympäristö jäsenyrityksille ja tieliikenteelle. Osallistumme yhteiskunnallisten päätösten valmisteluun ja tekoon laatimalla aloitteita, lausuntoja ja selvityksiä päättäjien käyttöön. Solmimme yleissitovat työehtosopimukset Teollisuusliiton ja Pron kanssa. Työehtosopimusten piiriin kuuluvat autoliikkeiden lisäksi pääosa autoalan maahantuojista, katsastusalan yritykset, koneyrittäjät, ja riippumattomat korjaamot.

Moottoriliikenteen Keskusjärjestön jäsenenä vaikutamme yhdessä kollegajärjestöjen kanssa tieliikenteen edellytyksiin, lainsäädäntöön, verotukseen ja kustannuksiin niin, että maassamme kehittyy yhteiskuntaa hyvin palveleva, turvallinen, ympäristöystävällinen ja kustannuksiltaan kohtuullinen liikkumis- ja kuljetusjärjestelmä. AKL on Elinkeinoelämän keskusliiton jäsen ja Kaupan liiton jäsen.

Uudella toimitusjohtajalla on laaja kokemus joko järjestötoiminnasta tai yritysmaailmasta. Hän ymmärtää niin autoalaa kuin siihen liittyviä haasteita ja hänellä on vahvaa substanssiosaamista liiton toimintaa tukevalla osa-alueella. Kokemus autoalalta tai ammattimaisesta ja menestyksekkäästä edunvalvonnasta katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on myös liiketoimintaorientoitunut ja hänellä on erinomaiset kommunikointikyvyt. Hän pystyy osallistumaan keskusteluihin ammattimaisella tasolla ja kykenee uskottavalla tavalla argumentoimaan oman asiansa puolesta. Lisäksi henkilöllä on vahvat presentaatio- ja esiintymistaidot.

Suomen kielen lisäksi toimitusjohtajalta edellytetään hyvää englannin kielen taitoa ja hänellä on positioon soveltuva akateeminen tutkinto.

Lisätietoja positiosta: https://www.monster.fi/tyopaikka/toimitusjohtaja-1298496

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, ole yhteydessä Fairchild Executive Searchiin. Voit lähettää CV:si otsikolla ”AKL” osoitteeseen: resume@fairchild.fi viimeistään 5.9.2022 tai soittaa konsultti Sabina Nerdrumille puh. 040 832 2990

AKL Logo

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste