EtusivuUutisetTavaraliikenteen laatu- ja ympäristöjärjestelmät yhteisen sateenvarjon alle – AKL-Sertifiointi ja SKAL yhteistyöhön

19.8.2021

Tavaraliikenteen laatu- ja ympäristöjärjestelmät yhteisen sateenvarjon alle – AKL-Sertifiointi ja SKAL yhteistyöhön

AKL-Sertifiointi Oy ja Kuljetusyrittäjäjärjestö SKAL:n liiketoimintayhtiö SKAL Kustannus Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen ISO 9001- ja ISO 14001 – standardia toteuttavien laatu- ja ympäristöjärjestelmien tarjoamisesta SKALin jäsenille. Sopimuksen myötä kuljetustoiminta saadaan kattavasti virallisen, akkreditoidun sertifioinnin piiriin. Johtamisjärjestelmien toteuttaminen parantaa tutkitusti muun muassa asiakastyytyväisyyttä, yrityksen kilpailukykyä ja henkilöstön hyvinvointia.

Yhteistyö kartuttaa AKL-Sertifioinnin tietopääomaa ja tekee siitä myös maanteiden tavaraliikenteen auditoinnin osaajan.

– Kuljetusyritykset ovat meille kiinnostava uusi asiakaskunta ja odotamme yhteistyötä innolla. Tästä tulee molemminpuolinen oppimispolku, arvioi AKL-Sertifiointi Oy:n sertifiointitoiminnan päällikkö Juha-Matti Lämsä.

SKAL Kustannus Oy ja AKL-Sertifiointi Oy käynnistävät asiakkaiden laatu- ja ympäristösertifioinnit yhteistyössä syyskuussa 2021.

Mediatiedote 19.8.2021

Lisätietoa:

AKL-Sertifiointi Oy: Juha-Matti Lämsä, sertifiointitoiminnan päällikkö, puhelin 050 577 4430, juha-matti.lamsa@akl.fi

SKAL Kustannus: Petri Murto, liiketoimintajohtaja, puhelin 040 762 2140, petri.murto@skal.fi; Matti Grönfors, asiantuntija, puhelin 0500 445 585, matti.gronfors@skal.fi

 

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste