Usein kysytyt kysymykset

Verkkokaupastamme ostaminen vaatii sivustolle rekisteröitymisen.

1. Miten saan AKL-jäsenhinnan?

Saat jäsenhinnan, kun jäsenyytesi on tunnistettu. Jäsenyys tunnistetaan automaattisesti kirjauduttuasi sisään yrityksesi sähköpostia käyttäen. Jos olet sivuillamme ensimmäistä kertaa, rekisteröidy ensin. AKL:n jäsenlistauksen löydät tältä sivulta, vain sivulla mainitut yritykset ovat oikeutettuja jäsenhintaan. Jos automaattisessa jäsenyyden tunnistamisessa on ongelmia, ota yhteyttä tabea.schmidt@akl.fi.

2. Miten maksan ostokset verkkokaupassa?

Koulutukset voi ostaa vain laskulla. Laskutamme koulutukset yritykseltä koulutuksen toteuttamisen jälkeen.

Verkkokurssit ja sähköiset lomakkeet voi maksaa verkkopankki- ja luottokorttimaksuna maksupalveluntarjoajan Paytrailin kautta. AKL:n jäsenet voivat ostaa myös verkkokurssit ja sähköiset lomakkeet laskulla.

3. Voinko ilmoittaa muita koulutuksiin?

Kyllä. Valitse tuotesivulta määrä-kohtaan montako henkilöä haluat ilmoittaa ja sivulle avautuu kenttiä, joihin sinun tulee täyttää ilmoitettavien tiedot. Sinun tulee tehdä erilliset tilaukset, jos henkilöillä on eri laskutustiedot. Huomaathan, että automaattinen vahvistus ilmoittautumisista lähetetään vain tilaajalle.

4. Voinko ostaa muille verkkokurssin?

Et. Oikeuden verkkokursseihin voit ostaa vain itsellesi. Jos kurssin kävijöitä on yrityksestäsi yli viisi, tutustu verkkokurssien ryhmätilaushinnastoomme.

5. Miten sähköiset autokaupan lomakkeet toimivat?

Olemme koonneet ohjeita sähköisen lomakepalvelun käyttöön tälle sivulle.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä tabea.schmidt@akl.fi, autan mielelläni!

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste