EtusivuUutisetMiten tulevaisuuden autoja ostetaan, rahoitetaan ja vakuutetaan? – kuuntele podcastin 4. jakso!

Autoalan ensimmäinen kotimainen Podcast julki  

Autoalan Keskusliitto (AKL) lähtirohkeasti tekemään Suomen autoalaa tutuksi podcast-kuuntelijoille.  Ensimmäinen AKL:n tuottama Kuskin paikalla podcast-jakso julkaistiin 15.10.2020.

Maailma muuttuu ja autoala sen mukanaKuskin paikalla –Podcastin reilun puolen tunnin mittaiset jaksot johdattavat suoraan autoalan kiinnostavimpien ja ajankohtaisten aiheiden äärelle. Kussakin jaksossa kuullaan alan asiantuntijaa, joka tuo keskusteluun näkemystä omalta osaamisalueeltaan. Juontajina toimivat Joanna Kuvaja ja Jussi Heikelä, jotka rennolla otteella ohjaavat matkaa eri teemojen läpi. 

Lähdetään matkalle autoalan ilmiöihin, innovaatioihin ja kulisseihin

Podcastin tavoitteena on nostaa esiin autoalan ilmiöitä, uusimpia innovaatioita sekä keskustella teemoista autoalan rajapinnassa, jotka muokkaavat liikkumisen tulevaisuutta. Sisältö on tarkoitettu kaikille autoalan toimijoille sekä alasta ja liikkumisesta kiinnostuneille. Sarja on toteutettu yhteistyössä Markkinointiosakeyhtiö i2:n ja Suomen Podcastmedian kanssa. 

Podcastin inspiraationa toimi AKL:n vuosittain järjestämä autoalan avainhenkilöiden ja sen sidosryhmien tapahtuma AKL Summit. ”Kevään 2020 koronaepidemian myötä päätimme muuttaa marraskuussa järjestettävän suuren kohtaamis– ja oppimistapahtuman virtuaaliseen muotoon, AKL eSummtiksi. Samalla syntyi idea myös mielenkiintoisen sisällön tarjoamisesta laajemmalle yleisölle. Autoala on suuri ja tulevaisuuden liikkuminen kiinnostaa ihmisiä. Podcastimme tarjoaa tilaisuuden kurkistaa kulisseihin, syventää osaamista sekä kertoo, mitä kaikkea alan vaikutuspiiriin liittyy”, kertoo AKL:n kehitysjohtaja Jari Ketola.   

Tutustu AKL eSummit tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan!

www.aklsummit.fi

Kuuntele Kuskin paikalla -Podcast alta tai avaa suoraan Spotifysta.

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste