EtusivuUutisetUusi Kestävyyskeskiviikko-webinaarisarja vastuullisuudesta autoalalla alkaa 31.1.2024

Uusi Kestävyyskeskiviikko-webinaarisarja vastuullisuudesta autoalalla alkaa 31.1.2024

Vaatimukset ja odotukset yritysvastuuta kohtaan kasvavat jatkuvasti niin lainsäädännön, toimitusketjujen kuin asiakkaidenkin kautta. AKL:n jäsenyritysten on tärkeää tunnistaa liiketoiminnan vastuullisuusvaikutukset ja yritysvastuuta koskevat velvoitteet sekä vastuullisuuden luomat liiketoimintamahdollisuudet.

Aloitamme jäsenille uuden maksuttoman Kestävyyskeskiviikko-webinaarisarjan, jossa AKL:n vastuullisuusasiantuntija Ville Mirsch käy läpi miten yritysvastuu voi koskettaa yritystäsi ja miten voit ennakoida sekä varautua sen vaatimuksiin! Webinaareja järjestetään kevään mittaan noin kerran kuukaudessa.

Mitä CSRD vaatii autoalalta?

EU:n kestävyysraportoinnin direktiivin, eli CSRD:n, säännöksillä on merkittävä vaikutus moniin autoalan prosesseihin. CSRD:n tavoitteena on standardoida kestävyysraporttien sisältö ja lisätä luottamusta niihin. Mitä se tarkoittaa autoalalle ja mitä se vaatii AKL:n jäsenyrityksiltä? Saat paremman ymmärryksen siitä, miten voit luoda laadukkaan CSRD:n mukaisen raportin. Näistä kysymyksistä keskustellaan ensimmäisessä Kestävyyskeskiviikko-webinaarissa keskiviikkona 31.1.2024 klo 9-10.

Webinaari on avoin vain AKL:n jäsenille ja sopii erityisesti kaikille vastuullisuudesta vastaaville henkilöille.

Lue lisää ja ilmoittaudu jäsensivuilla

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste