EtusivuPalvelutAutokaupan asiakirjatPainotuotteetUudistetut moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehdot

Uudistetut moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehdot

Moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehtoja uudistettiin, jotta ne vastaisivat paremmin todettuja tarpeita ja tämän päivän toimintaympäristöä. Ehtoja on valmistellut Autoalan Keskusliitto (AKL) yhdessä Autotuojat ja –teollisuus ry:n, kuluttaja-asiamiehen ja kuluttajariitalautakunnan kanssa.

Uudet ehdot on päivätty 1.6.2021 ja niitä kustantaa ja julkaisee AKL-Palvelu Oy. Ehdot perustuvat voimassa olevaan lainsäädäntöön ja ne auttavat korjaamoa palvelemaan ja ohjaamaan asiakasta oikein.

Sähköinen käyttöoikeuslisenssi nyt saatavilla!

Moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehtojen sähköinen käyttöoikeuslisenssi on saatavilla verkkokaupassamme. Käyttöoikeus on yrityskohtainen ja saat tilausvahvistuksen liitteenä vuoden 2022 loppuun asti voimassa olevat moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehdot pdf-muodossa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Käyttöoikeuslisenssi on verkkokaupassamme kahtena tuotteena:

Yrityksille, joiden liikevaihto oli edellisenä tilikautena alle 4 miljoonaa euroa – osta tästä

Yrityksille, joiden liikevaihto oli edellisenä tilikautena yli 4 miljoonaa euroa – osta tästä

Tilaamalla käyttöoikeuslisenssin sitoudut jatkuvaan tilaukseen, jonka vuoksi suosittelemme tutustumaan tarkasti tuotteen käyttöoikeusehtoihin. Huomaathan, että voit ostaa lisenssin vain edustamallesi yritykselle. Oppilaitoksille ehtoja tarjotaan erikoishintaan, ota yhteyttä.

Lisätietoja tilauksesta ja ehdoista saat osoitteesta lomakkeet@akl.fi!

 

Painetut ehdot ja niiden tilaaminen

Uusia ehtoja on saatavilla julisteena ja esitteenä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Julisteita ja esitteitä voit tilata myös yrityksesi logolla, joka sijoitetaan esitteen kanteen tai  julisteen reunukseen keskelle alas.

Tutustu hinnastoon ja tee tilaus täällä. Tilatessasi ehtoja kerralla suuria määriä tai yrityksen logolla, pyydä tarjousta tarjouspyyntölomakkeella.

Juliste 50 x 70 cm

Esite 12-sivuinen, 12 x 21 cm

Etusivu ja sisäaukeama

 

Tutustu hinnastoon ja tee tilaus täällä. Tilatessasi ehtoja kerralla suuria määriä tai yrityksen logolla, pyydä tarjousta tarjouspyyntölomakkeella.

Lisätietoja tilauksista antaa

Anna Kouhia

Digi- ja projektikoordinaattori

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste