EtusivuPalvelutAutokaupan asiakirjatPainotuotteetUudistetut moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehdot

Uudistetut moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehdot

Moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehtoja uudistettiin, jotta ne vastaisivat paremmin todettuja tarpeita ja tämän päivän toimintaympäristöä. Ehtoja on valmistellut Autoalan Keskusliitto (AKL) yhdessä Autotuojat ja –teollisuus ry:n, kuluttaja-asiamiehen ja kuluttajariitalautakunnan kanssa.

Uudet ehdot on päivätty 1.6.2021 ja niitä kustantaa ja julkaisee AKL-Palvelu Oy. Ehdot perustuvat voimassa olevaan lainsäädäntöön ja ne auttavat korjaamoa palvelemaan ja ohjaamaan asiakasta oikein.

Uusittujen ehtojen tilaaminen

Uusia ehtoja on saatavilla tällä hetkellä julisteena ja esitteenä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Julisteita ja esitteitä voit tilata myös yrityksesi logolla, joka sijoitetaan esitteen kanteen tai  julisteen reunukseen keskelle alas. Loppuvuodesta 2021  ehdoista julkaistaan sähköisen pdf-dokumentin vuosilisenssi, joka oikeuttaa pdf-ehtojen käyttöön sähköisissä järjestelmissä. Tiedotamme sähköisen lisenssin julkaisusta erikseen.

Tutustu hinnastoon ja tee tilaus täällä. Tilatessasi ehtoja kerralla suuria määriä tai yrityksen logolla, pyydä tarjousta tarjouspyyntölomakkeella.

Juliste 50 x 70 cm

  • 5 kpl tai pienemmät tilaukset toimitusaika noin viikko
  • Yli 6 kpl tilaukset toimitetaan noin 2-3 viikon kuluessa

Esite 12-sivuinen, 12 x 21 cm

  • Toimitetaan 50 kpl nipuissa
  • Tilaukset toimitetaan noin 2-3 viikon kuluessa

Etusivu ja sisäaukeama

 

Tutustu hinnastoon ja tee tilaus täällä. Tilatessasi ehtoja kerralla suuria määriä tai yrityksen logolla, pyydä tarjousta tarjouspyyntölomakkeella.

Lisätietoja tilauksista antaa

Anna Kouhia

Assistentti

Autoalan Keskusliitto © 2020 Tietosuojaseloste