EtusivuPalvelutAutokaupan asiakirjatPainotuotteetMoottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehdot

Moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehdot

Moottoriajoneuvojen huolto- ja korjausehtoja uudistettiin 2021, jotta ne vastaisivat paremmin todettuja tarpeita ja tämän päivän toimintaympäristöä. Ehtoja on valmistellut Autoalan Keskusliitto (AKL) yhdessä Autotuojat ja –teollisuus ry:n, kuluttaja-asiamiehen ja kuluttajariitalautakunnan kanssa.

Ehdot on päivätty 1.6.2021 ja niitä kustantaa ja julkaisee AKL-Palvelu Oy. Ehdot perustuvat voimassa olevaan lainsäädäntöön ja ne auttavat korjaamoa palvelemaan ja ohjaamaan asiakasta oikein. Ehdot ovat saatavilla painettuina esitteenä ja julisteena sekä sähköisenä lisenssinä.

Painetut ehdot ja niiden tilaaminen

Ehtoja on saatavilla julisteena ja esitteenä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Julisteita ja esitteitä voit tilata myös yrityksesi logolla, joka sijoitetaan esitteen kanteen tai  julisteen reunukseen keskelle alas.

Tutustu hinnastoon ja tee tilaus täällä. Tilatessasi ehtoja kerralla suuria määriä tai yrityksen logolla, pyydä tarjousta.

Juliste 50 x 70 cm

Esite 12-sivuinen, 12 x 21 cm

Etusivu ja sisäaukeama

 

Tutustu hinnastoon ja tee tilaus täällä. Tilatessasi ehtoja kerralla suuria määriä tai yrityksen logolla, pyydä tarjousta.

Lisätiedot ja tarjoukset

Anna Kouhia

Kehityspäällikkö

Autoalan Keskusliitto © 2023 Tietosuojaseloste